Derik Whittaker

Syndication

News


Dimecasts.net WP7 Application has been released

I am super pumped to announce that today I received word from Microsoft that the Dimecasts.net Windows Phone 7 application has been released. 

If you have a WP7 and you are a fan of Dimecasts.net then please download and install the app.  This is the first release and more than anything is ‘get it out there’ release in order to start to get feedback.  Please let me know what you think about the app, feedback is encouraged.

Till next time,


Posted 03-01-2011 7:43 AM by Derik Whittaker

[Advertisement]

Comments

Kenny wrote re: Dimecasts.net WP7 Application has been released
on 03-01-2011 8:54 AM

Downloading it now from Sweden :)

Ken wrote re: Dimecasts.net WP7 Application has been released
on 03-02-2011 4:25 PM

The scrollbar on the By Topic page overlaps the # buttons

Rushdan wrote re: Dimecasts.net WP7 Application has been released
on 03-13-2011 11:57 PM

i cant get the application up and running. the initial database setup is taking ages and it is not completed...

Derik Whittaker wrote re: Dimecasts.net WP7 Application has been released
on 03-14-2011 6:31 AM

@Rushdan,

Try to uninstall it and reinstall it and see if that helps.

Also do you have a network signal when it is running?

Lee wrote re: Dimecasts.net WP7 Application has been released
on 03-14-2011 10:22 AM

Can I ask why there is a inital database setup at all? I too am having problems with it taking forever.

Derik Whittaker wrote re: Dimecasts.net WP7 Application has been released
on 03-14-2011 10:27 AM

@Lee,

We do an initial setup in order to load the first 183 epsiodes onto the phone to save the network bandwidth.  

What is it doing?

Lee wrote re: Dimecasts.net WP7 Application has been released
on 03-14-2011 10:31 AM

It's just stuck on Intial Database Setup. Tried uninstall / reinstall. Im on a wifi network. I recommend getting rid of the initial setup altogether. Bad user experience.

Rushdan wrote re: Dimecasts.net WP7 Application has been released
on 03-30-2011 5:35 AM

ya.. have done uninstall and reinstall on wifi network... same problem.

About The CodeBetter.Com Blog Network
CodeBetter.Com FAQ

Our Mission

Advertisers should contact Brendan

Subscribe
Google Reader or Homepage

del.icio.us CodeBetter.com Latest Items
Add to My Yahoo!
Subscribe with Bloglines
Subscribe in NewsGator Online
Subscribe with myFeedster
Add to My AOL
Furl CodeBetter.com Latest Items
Subscribe in Rojo

Member Projects
DimeCasts.Net - Derik Whittaker

Friends of Devlicio.us
Red-Gate Tools For SQL and .NET

NDepend

SlickEdit
 
SmartInspect .NET Logging
NGEDIT: ViEmu and Codekana
LiteAccounting.Com
DevExpress
Fixx
NHibernate Profiler
Unfuddle
Balsamiq Mockups
Scrumy
JetBrains - ReSharper
Umbraco
NServiceBus
RavenDb
Web Sequence Diagrams
Ducksboard<-- NEW Friend!

 



Site Copyright © 2007 CodeBetter.Com
Content Copyright Individual Bloggers

 

Community Server (Commercial Edition)